Cuma, Eylül 16, 2011

dunyanin en guzel duygusu..

Dorugum canim oglum, sen bana dunyanin en guzel anlarini yasatiyorsun. Her halin ayri bir tatli.

Bugunlerde yurutecle cok hasir nesirsin. Yurutece iyice alistin. Bir koseden diger koseye adeta ucarcasina gidiyorsun. Hatta 5 saniyede istedigin yerdesin.

Mutfakta yemek yaparken oturma odasina sana sesleniyorum; Doruk gel oglum diye. Sen kosa kosa ve cigliklar atarak geliyorsun.

Ben yemekle ugrasirken sen de, firinin kapagina takdigim tutacaklarla oynuyorsun. SIKILmaya baslayinca benim bacaklarimdan tutup pantolonumu cekistiriyorsun. Ne oldu oglum diye sorunca kollarini yukari dogru acip kucagima gelmek istiyorsun. ayyy icim eriyor o hallerine. Dayanamiyorum aliyorum kucagima seni. Birlikte devam ediyoruz yemegimize.

Cok tatlisin cok...

Nitekim bugun de bu sekilde babaannen, deden ve ece halana yemek pisirdik. Balik kizarttik senle, misafir odasinin masasini hazirladik. Bu arada ben biraz belimi incittim galiba. Ne de olsa artik 9 kilosun oglusum, agirsin yani..

Gunun sonunda seni saat 9 gibi yatirdim. Cok sevildin ve cok da yoruldun. Herkes sirayla seninle oynadi. Sen en cok Ece'yi ozlemissin belli, cigliklar atarak ona gitmek istiyorsun. Kucagina almayinca da ihhh ihhh diye kendini SIKIP bagiriyorsun. Sinirleniyorsun Ona :)

Iste boyle canim benim..

Simdi yatma sirasi annede canim oglum...Anne cok yoruldu bugun...

2 yorum:

dilek dedi ki...

Çok görmek istiyorum onuuu.Bursa dönüşü neden uğramadınız??

Mrsgul dedi ki...

ugrama sansim olmadi dilek ablacim ama yakinda tekrar gelicem ankaraya o zaman mutlaka ugrayacagim insallah..