Perşembe, Eylül 29, 2011

Doruk Dogan'in persembesi..

Doruk Dogan'in persembesi cok kotu gecti. Oglum bugun cok huzursuzdu. Surekli agladi, hic uyumak istemedi, yemeklerini yemedi. Bir ara ona haslanmis patatesi yogurt ve peynirle karistirip yedirmek istedik. Tabagin yarisini yedirmistik ki sanirim hepsini yutamamis, birden ogurmeye basladi. Sanirim bogazinba takildi. O kadar cok kustu ki yediginden fazlasi disari cikti. Burnundan bile yemek geldi. Gercekten cok korktum.
Oglum 7 ay 2 haftalik olmasina ragmen hala puturlu gidalari cok rahat yiyemiyor.  Bunu doktora sormam lazim. Aslinda hersey icin doktora kosturan bir tip degilim ama bugunlerde bir gozuksek iyi olucak galiba. Internete girip arastirmaya vaktim de pek yok. Zaten herhangi bir kelimeyi google search yaptirmaya kalkmayayim, o kadar sacma sapan seyler cikiyor ki karsima. Birilerinin su turkiyedeki google'a el atmasi gerek. UK'de olsa direkt konuyla ilgili bilgilere ulasirsin. Bu konularda Avrupa'nin gozunu seveyim :))

Bugun oglumun huzursuzlugunun yaninda bir suru camasir yikandi, kuculen Dorugun kiyafetleri ayrildi ve kalkti, kayinvalidemin misafiri icin 3 cesit hazirlandi, eve yemek yapildi....Aksam saat 9'da totom anca yer gordu vallahi..

Yoruldum...



boyle uyuyabilmek istiyorum kolum bacagim sarkmis :))

Annecimmmmm gelll :))

4 yorum:

İkiz Annesi dedi ki...

Canım geçmiş olsun acaba diş çıkarıyor olabilir mi o dönemlerde daha huzursuz oluyorlar ve kusma da bu duruma eşlik edebiliyor.
Pütürlü gıdalar konusunda endişe etme zamanla alışacaktır ama sakın blendırdan geçirip verme zorlanıyor diye sonradan çok daha kötü olur çünkü.
Bir an önce düzelir umarım:)

Mrsgul dedi ki...

@ikizannesi, cok tesekkur ederim. Dis cikartiyor evet. Ust solda sira simdi ve mahvoluyoruz. Allah yardimcimiz olsun oglusumla ve bizim..

KIZ ANNESI dedi ki...

bitanem doruk daha çok küçük pütürlü yiyecekleri yiyememesi çok normal, dişlerini vaktinden önce çıkardı biliyorsun.
alışır yavaş yavaş , çok da zorlama bence, daha yumuşak şeyler yedir arasında da tanecikli yiyecekleri veriver. bir ondan bir ötekinden. böylece alışır. tatlım gelicem merak etme zamanını biliyorsun. Hem benim de başımda koskocaman bir oğlum var , o da benim elime bakıyor.öptüm.

Mrsgul dedi ki...

@seni de oglunu da operim cnm..xx