Çarşamba, Ocak 25, 2012

Kedimi kaybettim..

Casper'ı dün gece saat 23:00 civarında kaybettik maalesef..O benim ilk erkek evladımdı. Oğlum olmadan önce annecim diye sevdiğim, çocuğum gibi dikkatli ve itinalı baktığım kedim, biriciğim Casper, akciğerindeki ödem yüzünden ameliyatların çok başarılı geçmesine rağmen, ve özverili veterineri Tahir bey'in 3 gün 3 gece uykusuz başında bekleyip elinden gelenin fazlasını yapmasına rağmen maalesef daha fazla savaşamadı. Gerçekten çok üzgünüm... Şu ana kadar bana çok yakın olan birini yada bir şeyi kaybetmemiştim. Gerçekten tarifsiz kötü bir duyguymuş. Evimizin bir bireyini kaybettim gerçekten çok mutsuzum ve çok üzgünüm...Allahım daha büyük acılar yaşatmasın...




Not: Şimdi evinde hiç hayvan beslemeyen ve evde çocukla hayvan fikrine sinir olanların benim bu üzüntüme mana veremeyecek olmaları muhtemel. Ben kendimi büyük bir kayıp vermiş gibi hissediyorum. Benim için bazı!! insanlardan bile fazla değer taşıyan bir mahluku kaybetmek hayatımda büyük bir boşluk yaratacak, inşallah Oğluşumun yokluğuna çok çabuk alışırım..

9 yorum:

ayak izleri-sevgi dedi ki...

canım çok üzüldüm.. ben çok korkarım her türlüsünden.. ama çok ta severim.. gerçekten çok üzüldüm..

Deli Anne dedi ki...

Çok üzüldüm Banu'cum.. ümitliydim inan ben de seninle birlikte..

Nalan Ünal dedi ki...

Evde bir hayvanla yaşama fikri bir çok kişiye itici gelse de, o keyfi sadece yaşayanlar biliyor ne yazık ki. Adeta ailemizin bir ferdi haline geliveriyorlar ve kayıpları çok acı veriyor.

Yaşadığın üzüntüyü tahmin edebiliyorum, çok üzüldüm:( Yokluğuna alışmak zor olacaktır, eminim kısa sürede toparlanırsın.

AsOrTiK dedi ki...

bilmeyen birine bunu anlatmak çok zor. siz o tarafını hiç düşünmeyin, herkes dilediği gibi yorumlayabilir. şu anda önemli olan sizsiniz, Casper'ın yokluğuna alışmanız zaman alabilir ama sabır diyorum.
sevgler

Stil Direktoru dedi ki...

Of Allah korusun yüreğime indi kuzum deme öyle melek oldu O. Allah evlat acısı yaşatmasın elbette O da yavrun gibi ama benzetme canım .( Ama bu derece üzülme ne olur ailene sarıl tatlım.

Nalan Ünal dedi ki...

"umarım" yazacağıma eminim yazmışım..

Mrsgul dedi ki...

Güzel dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma gerçekten çok teşekkür ederim. Çok taze olduğu için herşey, hala sabah kalktığımda oğluşumun sesini duyacakmışım ve mamasını suyunu kontrol etmeliymişim gibi geliyor :( umarım en kısa zamanda geçer, çünkü gerçekten insanın içi acıyor..

New York'tan dedi ki...

UzuldumBanu'cum benim hic hayvanim olmadi yasayamam ayni evde ama O da bir mahluk,yiyen icen,sevgiye muhtac..

Unknown dedi ki...

bende kedimi kaybettim sizi acınızı çok iyi anlıyorum hala içim kanar başa çıkabilmek zor ölen acısıyla :((
başınız saolsun