Perşembe, Ağustos 25, 2011

gunun ozeti..

Dun oglum uyumamak icin direndiyse de aksam saat 19:30'da babasinin kucaginda biberonla sut icerken bayildi :)) hic sallamadan. Gece de sadece 3 kere uyandi. Sutunu icti ve uyudu sabah da 7:00'de uyandi. Kahvaltimizi yaptik. Kahvaltimiz da ;
Haslanmis taze koy yumurtasi
1 tatli kasigi yulafl,i elmali, devam sutlu organic kasik mamasi Hipp
kaynamis sogumus su.
Bu sefer pek ogurmeden yarisini yedi. Kakasini yapti, banyosunu yapti ve geldik uykuyaaaa...
Evet ben streslendim yine.
O uykusu geldigi icin aglamaya basladikca ben biraz yere biraktim ve derin derin nefes alip iceri geri geldim.
Once ayagimda salladim sakinledi biraz. Sonra hafifce yere biraktim. Yere birakildigini anladikca basti yaygarayi. Ben karnina masaj yaparak ve ninni soyleyerek hafifce ayagima alir gibi yaptim. Boyle biraz yerde biraz ayakta derken sonunda yastik yerde hafifce elimle PISPIS yaparak uykuya dalmasini sagladim.  Toplam yarim saat ugrastik ve b u sayede 2 saat uyudu ogluss.
Kurban olurum ben onun guzel gozlerineeee. Uyuyunca gozunde yas kurumuz kalmis. Icten ice o kadar cok uzuluyorum ki. Ama simdi alistirak daha kolay olucak gibi geliyor. Cunku ben ilk 4 ay oglumu kucagimda sallayarak uyuttum. Bel agrilarim kotulesmeye baslayinca ayni yontemle kademeli olarak ve bol protestolu tabii ki :)) ayaga gectik. Ancak topuk derilerimin Dorugu sallamaktan ayakkabi vurmuscasina yuzulmeye baslamasi ve oglanin ayaktran indirilince uyanmasi artik bu uyutma seklinin de degistirilmesi gerektigini gosterdi.
Ben bu arada yeni bir site kesfettim bilenler belki biliyordur. www.buldumbuldum.com
Siradisi bir site ve siradisi urunler satiyor. Ben cok begendim. Urunler ithal. Ve fiyatlari ucuz degil ama degisikler. Mesela su patates eziciyi cok begendim ve almayi dusunuyorum.
Bootprint Potato Masher - Bot İzi Patates Ezici

Ben ilginc seyleri her zaman sevmisimdir.

Simdilik bu kadar ..


Sevgiler..

2 yorum:

KIZ ANNESI dedi ki...

annesi oğluşumu ağlatma fazla be. patates ezici güzel görünüyor. öptüm

Mrsgul dedi ki...

:)) ay allahim yaaa