Pazar, Şubat 13, 2011

Happy Valentine's Day You All...


Aslinda ben boyle gunleri son derece ticari bulurum ve bu sektorun bi parcasi olmamak icin elimden geldigince alisveris merkezlerinden uzak dururum.
Ozkan hic bir ozel gunu kacirmaz sagolsun. Koca bir demet gul alir mutlaka. Ama ben gicik olacak bisey bulurum tabii: O rengarenk guller alir ve kendince en guzellerini secmis olur :)) Ben de derim ki ''hayatim tesekkur ederim ama, neden tek renk almadin? Hastaneye cicek goturmuyorsun ki. Karina aliyorsun. Romantizm icin tek renk olmaliydi!'' ama her sene ayni muhabbet olur ve calisiyorsam isyerine, evdeysem eve rengarenk en buyugunden bir buket cicek gelir. Isyerindeki diger kizlarin kiskanc bakislari arasinda ben Ozkan'a telefon etmek icin agzim kulaklarimda ofis disina cikarim :))
Ama bu sene bizim icin farkli oldu. Benim dogumum -bu arada hala dogurmadim :)) - ve sevgililer gunu ayni zamanlara denk gelince ben de kalabaliga ayak uydurayim dedim. Attim kendimi alisveris merkezine. Ozkan'in da bisey almak icin disari cikma sansi olmadigina gore is basa dustu demekti. Gidip kendime hediye..ler aldim.

Efendim once Oasis'e ugradim. Indirim rail'inden lacivert bir hirka ve bir cift taba rengi bot aldim. Cok karli bi alisveristi benim icin. Mmutlu ayrildim ordan.

Daha sonra Pearson's a gittim. Once parfumleri soyle bi kolacan ettim ve eveeettt  JIMMY CHOO' nun 2011 parfumu sonunda gelmisti. Saticidan istedigimde counter'in altindan cikardi sadece 2 sise kaldigini soyledi. Istedim hediyemi..

Kokusu eski bir seyi cok andiriyor ama neyi? O kadar cok parfum degistirdim ki son zamanlarda, bulamadim ne oldugunu. Ama cok iddiali, feminen ve kendine guveni temsil eden, kalici bir kokusu var. Mutlaka deneyin derim..
Pearson's tan oyle kolay kolay ayrilmam ben! YSL standina da ugradim. Goz alti kapaticim bitmisti ve hazir kendime calisiyordum bugun, hadi bi bakayim dedim. Satici kiz goz makyajimi cok begendi ve bana yapicak bisey birakmamissin dedi. Tebessum :)) anlarim bu islerden..
Concealer Touch Eclat No:1 'i aldim. Uygulamasi cok kolay. Tukenmez kalem gibi arkasindan bastiriyorsunuz sivi geliyor ve gercekten hos, ince bir dokusu var. Goz cizgilerinin arasina girip goz altlarini daha bir belirgin hale getirmiyor. Kontrasti gercekten fevkelade. Tavsiye ederim..

Ve eve geldik..Hazinelerim..



Eeee simdiden herkesin sevgililer gununu kutlar ve sevgilinizle umdugunuz gibi iyi vakit gecirmenizi dilerim...

2 yorum:

Unknown dedi ki...

ay sana da canimm ;))

Mrsgul dedi ki...

@taze anne, thx.. ;)