Salı, Şubat 08, 2011

miss gibi gunesli bir londra sabahi

Aslinda artik oglen oldu sayilir..Ben dun gece 4.10'da yattim. Dorugun Annesi Sedacigimla sohbet ettik. Onun bloguna burdan bakabilirsiniz. Sonra Ikiz Kizlarin annesi Duysal geldi. Bizler eski arkadaslariz onlarla, muhabbet edicek bisuru sey buluyoruz. Saate baktigimda 4 olmustu bile. Turkiye icin 6 tabii.
Sonra sabah Ozkan'in gittigini hic duymamisim tabii. Kalkardim ne olursa olsun..Bebisim de karnimda yine sipsivri yatmis. Dondugum tarafimi agritmis, kivraniyordum ki saat 11:00'de Ozkan havaalanindan donuste eve ugradi. Uyandim ben de, kahvalti ettik hizlica. Sonra Canim ise gitti. Biz de annemle evdeki rutin hayatimiza geri donduk.
Aslinda bu yazinin amaci guzel havadan bahsetmekti. Icimizi acan mis gibi gunesi anlaticaktim. Londra'da kis mevsimi boyle piril piril berrak hava olursa bilin ki hava buz gibidir. Ama bugun oyle degil. Fresh, ama ilik bir hava var.
Simdi karnim bu kadar buyuk olmuycakti ki, annemle ne gezerdik. Once bir parka giderdik kopek Achilles'i de alip, sonra Enfield Town'a gider gezerdik. Acik havada birer kahve icerdik. Kemiklerimizi isitirdik. Ne ihtiyacimiz var ikimizin de. Ne de olsa annem de 1.5 aydir burda benimle. Ben ise hazirandan beri gunes gormuyorum dogru duzgun.
Peki simdi ben ne yapicam; Doruk bebek ikinci gunesini alsin diye karnimi acip bahcede oturucam. Ve oglumun vitaminden bolca yararlandigini dusleyip, olumlu dusunceler godnericem evrene.
Gunesli havalari seviyorum, bana boyle guzel enerji veriyor ve hayatin gercekten cok guzel oldgunu
dusunuyorum..

Clouds in the sky

5 yorum:

New York'tan dedi ki...

Bende severim gunesli havalari, azicik ta olsa isitsa enerjisini hissederim senin gibi :)
Ny'da bir aydir kar buz hic boyle olmamisti simdiye kadar , ben de sIkIldim artik bahar gelse yavas yavas :)

Bebisinde hayirli olsun, en guzeli heyecanla beklemesi :)

Unknown dedi ki...

guzel havalar... Ne de uzak simdi.

Mrsgul dedi ki...

@New York'tan; cok tesekkur ederim.
@Taze Anne; Canada off orasi da cok soguktur..

Stil Direktoru dedi ki...

Kat kat giyinmekten biktim inanir misin. Yaz gelse de acilsak sacilsak sekerim=)

Mrsgul dedi ki...

@stil direktoru; avrupayi bilirsin, havalari dengesizdir. Sabah pusludur havasi oglen acar aksam yagmur yagar..Buraya yaz da pek ugramaz puslu olur yaz havasi..O yuzden tatile gelmek lazim yaza turkiyeye.. :))