Cuma, Şubat 11, 2011

Esramin Doruk Dogan'a hediyesi: ANGELCARE AC401 MOVEMENT AND BABY MONITOR

Canim Esram benim, seni cok seviyorum. Sen dogdugunda ben 9 yasindaydim hala bugun gibi hatirliyorum hissettiklerimi ve seni ilk gordugum ani. Cok farkli ve cok guzel bir bebektin. Tum bebeklerden esmerdin ve sadece sen agliyordun ama en guzeli de sendin.
Sen bebektin ben seninle buyudum, simdi sen de buyudun ve benim bebegime hediye aliyorsun. Canim benim cok tesekkur ederim.
Esra bana gercekten cok uzun zamandir takip ettigim fiyatinin dusmesini bekledigim ama bi turlu yakalayamadigim ve cok gerekli olucak bir bebek hediyesi aldi sagolsun. Angelcare'dan hareket sensorlu bebek monitoru. Orijinal siteye buradan girebilir ve detaylara bakabilirsiniz.
Biz merak ettik ve hemen denedik. Kurar kurmaz farkli oldugunu anladim. Bebegin nefes alip verme hareketlerini algiliyor ve 20 saniye icinde eger bir hareket algilamazsa ciyak ciyak bagiriyor.  Denedik bizzat ve calisiyor, Bu sitedeki geri bildirimlere gore ki -ben en cok baktigim sitenin adresini verdim sizlere- bir kac fake alarm disinda herkes genel olarak memnun. Ve bebek  monitorlerinin arasinda alinabilecek en uygununun bu olduguna karar verdim. Her nekadar pratik anne bu yazisinda bu tur monitorleri sorgulamis ve ben de bu konuda Onun kadar kararsiz kalmis olsam da, ihtiyacim gayet agir basiyor. Bizim evimiz 1930'da kiremitten yapilmis, kendini yirtsan ses duyulmuyor. Mecbur kalarak aldik. Ne yapalim..??
Esracigima tekrar tesekkur ederek yazimi sonlandirmak istiyorum. Cok sagol canim benim xxxx
AC401 – Movement and sound monitor
Doruk Dogan'da bu telsizi kullanmaya basladigimda kendi geri bildirimimi de ayrica ekliycem..

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Ben hala almadim. Bebek bizim odamizda oldugu icin gerek duymadim, gun icindede hep yanimda oluyor. Vahap odayi ayirinca alalim diyor kamerali olanlardan istiyor ben ona bile gerek yok diyorum cunku oda hemen yanimizda ve duvarlar kagit gibi incecik. Vahap iste abartiyor...

Mrsgul dedi ki...

@taze anne; bak hala yatmadim yorumlara cevap yetistiriyorum, halbuki yatsana 3-4 gun sonra istesen de yatip uyuyamiycaksin degil mi ?:)) yok!! :)) bana lazim olucak bu alet..

Unknown dedi ki...

hehe :) bencede yat bak ben hala yatamiyorum :((

New York'tan dedi ki...

Ben de kullanmadim , bebekken bizim odadaydi o yuzden zaten evler kucuk almasam da cok eksikligini duymazdim sanirim :)

Iyi gunlerde kullanin .

SEDA KAVAKLLI dedi ki...

canım iyi günlerde kullan.Bence oldukça yarayacak birşey bu ben de dün seninle konuştuğumuzda söylediğim gibi kameralı olanlardan aldım.ilk denemeyi bende yaptı eşim burnum kanayıp da yatmak zorunda olduğumda benim yattığım yere koydu kamerayı telsiz de onda ben susasdım diyelim ordan su getirir misin hayatım diyordum :) 2 açy biri açık gibi oluyordu ama ne yapalım :))

şaka bir yana ben beğendim canım iyi günlerde kullan

Mrsgul dedi ki...

@new york'tan; tesekuurler..
@tazeanne2; :))
@seda; kocalari calistirmak icin iyi fikir :))