Salı, Şubat 15, 2011

14 subat pazartesi: Ebe ile son randevum..

Dun gece 25 kere mi kalktim tuvalete yoksa 28 kere mi? sayamadim!! Bildigim tek bir sey var sinirlerim cok bozukkk..

Cisimle kavga halindeyim...Gelme artik yeter uyumak istiyorum..Iflah olmuyor, durmak bilmiyor. Yataga yatar yatmaz tekrar geliyor..

Gece saat 5 oldu. Yeter artik! Vazgectim uyumiycam..Kalktim iste ok? sen kazandin!

Oturdum laptopun basina, biraz sorf yapdim internette. Saate baktim ki 7 olmus. Yarim saat sonra Ozkan ise gidicek. Simdi uyanmak uzeredir. Annemin de cayini koymak lazim. Achilles ve kedilerin mamasi ve baliklarin yemlenmesi 5 dakikami alir. Peki bu saatten sonra nasil uyuyucam? Zor..

Saat 12.30'da ebe ile randevum var. Sonuncusu.. Saat 11'e kadar sekerleme yapmam lazim.

Ozkan'i gecirdim ise opucuklerle...Kedilerimle camdan el salladik Canima..

Tekrar ciktim  yukari. Perdeleri kapattim. Hadi uyku perilerim gelin artik bakin hazir cisim gelmiyor, sakinlesti. Hadi..Gozlerim agirlasti, evet oluyor sanirim uyuycam..

Alarmin zili ile zipladim yataktan. Sol tarfim agrimis, feci canim yaniyor. Oglum sol tarafa toplanmis yine.

Disarda 10 derecelik, super shiny bir hava var. Oasis hirka ve botlarimi H&M askili topla giymek icin sabirsizlaniyorum. Ebenin yanina gitmek icin fazla iddiali ama napayim ben boyleyim. Sonuk olamam :)

Oasis indirimden aldigim hirka..


H&M top..
(botlarimin resmini bulamadim..)

Salonda 4 hatunuz. Hepimiz 40 haftaligiz, oturamamizdan belli. Tam 1 saatlik beklemenin sonunda, en son sirada iceri aliniyorum. Toplamda 10 dakikalik bir muayene hepi topu.

Eliyle yokluyor tecrubeli ebe karnimi. Oglum sol tarafimda yatiyor. Kalp atislari gayet iyi. Ayin 20'sine kadar gelmezse sabah 07:30'da hastaneyi ara, kendini tanit ve ne yapman gerektigi sor dedi. Elime bir kagit verdi, labour'dan once neler yapmam gerektigi detayli bir sekilde yaziyor. Kendisine sormak istemedim. Nasil olsa anlatmislar, sorup da ne yapicam dedim. Thanks dedim ve ciktik.

Bankaya gittik, eve donduk, ordan yuruyerek Lidl'a. Gul seklinde slikon kaliplar gelmis. Ben cok sevdim. denemek icin sadece 1 tane aldim. Pisman oldum cunku sadece 6 tane sekil cikiyor. 1 tane daha almaya karar verdim. Su meshur Nordic Ware Sweetheart rose muffin pan kek kaliplarinin slikon olan benzeri. Orijinalinin fiyatlari ucuk. Onlardan da alicam ama simdilik beni bu taklitler idare eder herhalde :))

Eve geldigimizde saat 4 olmustu. Biraz dinlenmem sartti artik. Yukari ciktim. Sizmisim. Aksam saat 7.30'da Ozkan kaldirdi. Aksamlari erken gelince hem O neseli oluyor hem de ben. Gulerek yemegimizi yedik. Tabii herseyi annem hazirladi. Bahceye cicekleri de dikmis. Becerikli kadin ne de olsa.

Dizi vakti geldi. Su diziye de sadece Ozkan icin katlaniyorum. Yoksa sinir oluyorum. Ezel'den bahsediyorum...

Ozkan'la konusamadik gun icinde. Anlattim oglusumuzun en gec 20'sinde gelmis olacagini. Artik gelsin oglum diyor O'da.

Dondurmalarimizi da yedikten sonra hem yaziyi hem de gunu bitirmek gerek artik.

Hergun oglumu gorucegim gune daha da yakinlastigimi bilmek beni biraz rahatlatiyor.

Uyumak istiyorum artik..

6 yorum:

Unknown dedi ki...

igg ezelll bende nefrette ediyorum. Tuvalet olayini cok iyi hatirliyorum. Berbat bir durumdu, her dakika geliyordu. Bir keresinde 5 dakikada 3 kere gitmisdim :((

Mrsgul dedi ki...

@taze anne, neyse artik gunum belli oldu ayin 20'si. katlanacagima soz verdim kendi kendime..

neval dedi ki...

hadi bakalım son günler. pek eziyetli olurki,bir an önce bitmesini istersin.ama kucağına alınca hepsini unutacaksın inan.

Mrsgul dedi ki...

@neval, allahin gucune gitmesin ama eziyetli gercekten..ayin 20'sinde randevuyu aldik bakalim belki bi kyak gecer de anneye erken gelir..

İkiz Annesi dedi ki...

Son günler hem zor hem de çok heyecanlı geçer.Az kalmış Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin arkadaşım.
Tuvalet olayını aman açmasak :) bir ara klozet üzerinde yaşayacağım galiba diye düşünmeye başlamıştım:)))

Mrsgul dedi ki...

@cok heyecanliyim evet korku da karisiyor arada..hayirlisi :))