Salı, Ekim 04, 2011

Herkes ileriye gider biz geriye..

Biz bugunlerde bir cok seyden vazgeciyoruz. Bu da bir nevi bizim ileriye degil, geriye donus yapmamiza neden oluyor. Evet Doruk'dan bahsediyorum Benim canim oglum kendi kendine uyumayi kesinlikle red ediyor. 4 gun yapabildik sadece. tam iyi gidiyor derken, cocugun huyu suyu degismeye basladi. Hircinlasmaya basladi. Sinirli ve asabi birsey oldu ufacik bebe.

Evet Feber ve Hogg'dan vazgectik. Yataga yatiriyordum, sallanmaya aliskin oldugu icin, kafasini bir saga sola salliyordu sanki kendi kendine salliyormus gibi..Ve tabii durmaksizin aglamasi da cabasi. Kucagima aliyordum sakinlestirmek icin sakinlesecegine daha cok bagirmaya basliyordu ve sesi kisilmaya basladi bu kadar bagirmaya dogal olarak.  Catlak catlak bagirmaya devam eden bir bebekle ben ne yapacagimi sasirdim. Ozkan'la konustuk ve bu ise bir son vermeye karar verdik. Dorugu ayagima alir almaz o bagirmalari ve hircinligi bicak gibi kesildi bebenin..

Fakat gece kalkmalari devam ediyordu tabii. Buna da cozum olarak bir sure beraber yatmaya karar verdik. Cunku Ankara'da birlikte yattigimiz surede gece sadece 2 kere uyaniyordu. Biz de bu hircinligi dis problemleri falan gecene kadar birlikte yatmaya karar verdik. Iste herkes ileriye gider biz geriye ....
Simdilik gayet iyi masallah 1-2 kere kalkiyor sutunu icip uykuya devam ediyor. Sabah da erkenden ayakta minik :))

Ozkan'a dedim ki, simdi biz ayrildik ya ; Dorugun disiydi, cisiydi..yarin obur gun diger bebe gelir O'nunkiler baslar biz bir daha zor bir araya geliriz gibi gorunuyor canim vallahi dedim...

Gorucez :))

4 yorum:

New York'tan dedi ki...

Banu'cum Ahrar gecen seneye kadar ayagimda sallandi,kendi yataginda uyusun diye ugrasamadim cunku disardayim cogunlukla, kendi yataginda uyuyan cocuklarin o saatte hep evinde olmasi lazim, bize uymuyordu, su an icin aksamlari kendi kendine uyuyakalirsa yatagina goturuyorum yoksa bizimle uyuyor malesef, bizde de durum bundan ibaret :)

Stil Direktoru dedi ki...

Banu'cum ya sabır herşeyden önce bu devirde sabırlı ilgili anne olmak çok zor yerse ben de yapıcam da nerde sevgiler canım

Mrsgul dedi ki...

@newyork'tan, seymacim haklisin galiba zaten dr'a da goturduk adam azarlar gibi ''7 aylik bebek kendikendine uyumaz! fazla bagirtma annesi!'' dedi. biz de tum bunlardan sonra vazgectik..Zaman biraktik artik :)

Mrsgul dedi ki...

@stil direktoru, senin anneligin de ne hos ne eglenceli olur yakisir vallahi..en kisa zamanda tadarsin bu guzel duyguyu insallah..