Cumartesi, Ocak 05, 2013

SAHIBINDEN.COM'DA YENI VE IKINCI EL ESYA SATISINA BASLADIM

Herkese selamlar,

Sahibinden.com - İlan ve alışverişte ilk adres

Bu bir ilan duyurusudur. Bundan boyle sahibinden.com'da yeni ve ikinci el cok temiz esylarimi, elbiselerimi, cocuklarimin esyalarini satmaya basladim.

Esyalar odalardan tasmaya baslayinca artik degerlendirme vaktidir dedim ve satisa basladim.

Bayagi bir satis da yaptim.

bilginiz olsun tum urunler cok temiz kullanilmis beni bilenler biler. Kiyafetler genelde 1-2 kez kullanilmistir cogu 3'uye giyilmeden kaldirilmistir. Vallahi oyle :))

Ilgilenenler  banurose@hotmail.com elektronik posta adresinden benimle irtibata gecebilir.

Sahibinden.com'a kayit olduktan sonra favori saticilarim kismina girip favori saici arat ve kaydet seklinde beni bulabilirsiniz. Orada da 'banurose' olarak geciyor nick name'im.

Sevgiler...

Cuma, Ocak 04, 2013

iyi fikirlerim var..

Yeni yila pek bi bedbaht girdigimi bi onceki postta anlatmistim. Ama icim nedense pek kipir kipir. Aklimda bir suru guzel ve degisik fikirler var. Nerden baslasam nasil yapsam diye dusunup duruyorum.

Oncelikle internet uzerinden e-ticaret yapmayi uzun zamandir dusunuyordum. Bu sene bunu faaliyete gecirmeye karar verdim. Neler yapacagima da karar verdim ama bunlar icin biraz malzeme toparlamam lazim ve tabii mekana da ihtiyac var. Aslinda mekan malzemeden daha buyuk bi sorunmus gibi gorunse de sanirim bunu daha kolay halledicem. Zira benim sevgili esim bana bi guzellik yapip dukkanin alt katinda kucuk bi bolum ayirmayi kabul etti. O yuzden bu benim icin sorun degil :)

Sitenin ismi de cismi de kafamda hazir ancak soylemiyorum ki hemen o isimde acip fikrini caliveriyor bazi uyaniklar.

Ben sadece kucuk bir kopya vereyim ama bu sadece minik bir bolumu klasik orgucu, boyamacilardan olmayacagimi bilin.

Sevgiler..






Biliyorum cok klasik gorunuyorlar ama biraz sabredin. Bunlar baslangic her lokantanin menusunde ve her moda evinin kreasyonunda bir kac klasik olur oyle degil mi? Iste bunlar da oyleler...


Salı, Ocak 01, 2013

Happy new year you all!!

Hepinizin yeni yili kutlu olsun. Ben 2012'yi bitirirken oh be kurtuldum su yil iyi ki de bitti dedim. Bana 2012 genel olarak dersler verdi. Kazanimlarim cikarttigim derslerimdir. Ve asil en buyuk kazanimim biricik kizim Doga'dir. 2011 bana guzel yuzlu oglumu vermisti aniden. 2012 de kizimi verdi.

2012 bize cok kiymetli seyler verdigi gibi, bizden birsuru seyi de aldi goturdu. Biricik kedim Casper'i kaybettik, Is hayatimda cok basarili olamadik, dukkanimizi kapattik, hayallerimizi gerceklestirmedik...

Son gecesinde de hic bir hazirlik yapmadim 2013'e. Gecen sene bir dunya hazirlandik, yedik, ictik cok da ic acici bir yil gelmedi. Bu sene pijamalarla karsiladik yeniyili. Ve kocanin yanagina koyulan bir buse vardi hediye yerine. Ben ona, O da bana en guzel hediyeleri vermisti zaten Doruk ve Doga idi isimleri :))

Inanin IG'de gorunce guzel sofralari imrenmedim degil ama ben bi corba bile yapmadim vallahi. OZkan gelirken disardan durum almis 3 tane, annem borek yapmis ve pasta almis. Oyle kuru kuru gecirdik iste geceyi. Cocuklarin sorunsuz uyumasi bixim icin en guzel yemekten de daha degerliydi ne yalan soyleyeyim.

O ses turkiye'i izledik. Ve yattik. Sabah erkenden kalktik. Yilbasi ertesilerini sabahin korunde kalkip sokaklarin o issiz haline bakmayi gercekten cok severim. Hep calismisimdir ben o sabhlarda. Iste yine o sabahlardan biriydi ama bu sefer cocuklarim icin kalkmistim. Meslegim; Annelik :))

Her seferinde fazla ara vermiycem diyorum yazamiyorum ama bu sfer soz verdim kendime en kotu haftalik yazicam.

Benim 2013'den beklentim cok. Ben ugursuzluguna inanmiyorum!! (seneye acip da okuyacagim bakalim) Bence guzel gecicek. Insallah herkesin de gonlune gore gecer bu sene.

Haydi hayirli olsun :))

Sevgiyle ve benimle baglantida kalin.

Anneannemizin ordugu sevimli babyturban ile disari cikmaya haziriz.
 Guzel bakisli kizim benim...
 uzum gozler...
 turban cikinca saclar dagiliyor tabii :))
 sirada boyunlugu cikarma vakti..
 ve evet soyunduk :))
 cok sever debelenmeyi ciplak ciplak :))
 aaaa o da ne!! abi de soyunmus gelmisss :))
 guzel bebekler benim mi tanrim :))
 canlarimmmmm
 pissst siz ikiniz ne fisildasiyorsunuz bakiim ordaaaa ???
 totolarda guzellll :))
aradaki boy farki gorulmeye deger.. oglum nasil da buyumus..